GESLOTEN VANAF 14 /3 WEGENS CORONA VIRUS tot  we terug mogen open gaan  ??


lunch menu aan 16€ 

voorgerecht-hoofdgerecht
 



 Menu
 


                                                                                                       *Amuse.

&

* Bisque van garnalen – medaillon van rogge - zalm – scampie.

&

* Skrei – limoenblad – kokosmelk – koriander - sojascheuten.

&

* Breugelspek – varkensmedaillons – nootjes - paprikacoulie.

&

*Passievruchten – witte chocolade.

&

* Koffie met snoepjes .

Menu € 65 All-in (apero-wijn-water-koffie)


eveneens beschikken wij over een allergenen kaart


Het driegangendiner - 22.50 € --- enkel verkrijgbaar op reservatie en  per tafel  1 dag voordien . 

Aktie menu 
Menu

Duo van Kaas en garnaalkroketten

***

Entrecote Agnus Beef 1e kwaliteit

 fris slaatje en frietjes

***

Espuma van witte wijn, cointreau en vanille-ijs


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                                                                                                   Menu

All- in  65€  Apero - wijn - water - frisdrank - koffie 


                                                                                                       *Amuse.

&

* Bisque van garnalen – medaillon van rogge - zalm – scampie.

&

* Skrei – limoenblad – kokosmelk – koriander - sojascheuten.

&

* Breugelspek – varkensmedaillons – nootjes - paprikacoulie.

&

*Passievruchten – witte chocolade.

&

* Koffie met snoepjes .


Vanaf 6/9 Menu van de maand

* Amuse

* Koude quinoa - paprikacoulis - rammenas - lookscheutjes - crème van avocado - zeebaars .

* Veloutine van camembert - bruschetta van tomaat - tijm - look – Brugse ham .

* Lotte - tarbot - garnalen - mosselen - tuinkruiden - puree .

* Speculoos - walnoten - peperkoek - ijs .

Vanaf 1/11 Menu van de maand

* Amuse

* Pompoensoep - curry - appel - scampi .

* Groene kool - kabeljauw - hollandaise - gamba .

* Kangoeroe - pastinaak - butternut - groentjes - broodknoedels .

* appelgebak - vanille ijs - slagroom.

Vanaf 17/12 Menu voor Kerst

*Amuse .

* Ree carpaccio - crème van ganzenlever - rode biet - cashewnoten - kruidenkoek.

* Pastinaaksoep - rammenas - gamba .

* Hertenfilet - rodekool - appeltjes - witloof - savooistoemp met spek .

*Panna cotta - koffie - gecondenseerde melk - limoen gratin .

Vanaf 27/12 Menu oud en Nieuw 2019 -2020

*Amuse

* Kalfstartaar - sint - jacobsnootjes - avocado - basilicum .

* Champignons roomsoep - krokantje - nootjes .

* zeetongfilet - waterzooi van groentjes - curry - mosselen - scampi .

* Pompoen - citroen - vanille - yoghurt ijs.























​​​​​​​















BABY KREEFT gegratineerd met look tuinkruiden



BABY KREEFT in de roomsaus